ИТН искат арест на зам.-министъра на електронното управление - Михаил Стойнов.

...
ИТН искат арест на зам.-министъра на електронното управление - Михаил Стойнов.
Коментари Харесай

ИТН искат арест на зам.-министъра на електронното управление

ИТН желаят арест на зам.-министъра на електронното ръководство - Михаил Стойнов. Това стана ясно от думите на Тошко Йорданов. 

" Помните ли записа на Политическа партия по какъв начин действителният им % е 7 и по какъв начин са изгърмели един план на Слави и са взели един бутон? Този Стойнов незабавно би трябвало да бъде задържан. Прокуратурата би трябвало да се задейства, тъй като е осъществен държавен прелом на два пъти на избори с машини ", добави депутатът от Има Такъв Народ.

Припомняме, че преди минути Тошко Йорданов сподели пред публицисти в Народното събрание, че е имало ексклузивен Председателски съвет в Народното събрание след дошъл отчет от ДАНС.

" В отчета излиза наяве, че на 25-и - два дни, откакто ЦИК направи обществено генериране на така наречен " хешкод ", който е един от ключовете за отбрана на машините, заместник-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнов влиза в залата, повтаря цялата процедура, снима с телефона си, смъква информацията на флашка. Ето как се манипулират машини ", сподели Йорданов.

“Ето ви по какъв начин се манипулират машините ", съобщи изрично Йорданов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР